سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست

هند موشک اتمی شلیک کرد+ ویدئو

وزارت دفاع هند نسل جدید موشک بالستیک «آگنی-پی» با قابلیت اتمی را با موفقیت آزمایش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های هندی اعلام کردند که وزارت دفاع هند امروز (شنبه) موفق شد نسل جدید موشک بالستیک «آگنی-پی» با قابلیت اتمی و برد ۲۰۰۰ کیلومتر را آزمایش کند.

طبق گزارش‌ها، این موشک بالستیک با قابلیت اتمی از ساحل ایالت شرقی «اودیسا» شلیک شد و با موفقیت به هدف تعیین شده برخورد کرد.

به گفته مقام‌های هند، موشک بالستیک آگنی-پی دارای برد هزار تا دو هزار کیلومتر است و در آزمایش موفق امروز، با دقت بالا به هدف اصابت کرده است.

اوایل آبان ماه نیز وزارت دفاع هند موشک بالستیک با قابلیت اتمی «آگنی-۵» را با موفقیت شلیک کرده بود؛ موشکی که برد آن پنج هزار کیلومتر اعلام شد.

آزمایش‌های موشکی هند در شرایطی انجام می‌شود که دهلی نو با همسایگان خود از یک سو با پاکستان و از سوی دیگر با چین تنش دارد.
از زمان جنگ ۱۹۶۲ بین هند و چین، این دو کشور فاقد یک خط مرزی مشخص در هیمالیا هستند. این ابهام، دردسر‌هایی را برای ارتش هر دو کشور به وجود آورده است. پس از تشدید تنش مرگبار در نزدیکی دریاچه پانگونگ تسو در ماه مه ۲۰۲۰، هند و چین حضور نظامی خود را در منطقه مورد مناقشه افزایش دادند و همزمان رایزنی‌های خلع سلاح را آغاز کردند. در حالی که مذاکرات در جریان بود، دو درگیری بزرگ دیگر در ژوئن و اوت همان سال روی داد که در جریان آن ده‌ها سرباز از هر دو طرف کشته شدند. دو طرف در حال مذاکره برای کاهش تنش در مرز هستند.


هند و پاکستان نیز بر سر منطقه کشمیر مناقشه دارند که هر از گاهی به درگیری و تنش منجر می‌شود و همچنین از زمان روی کار آمدن طالبان در افغانستان، دهلی نو اتهاماتی علیه اسلام آباد در جنگ پنجشیر وارد کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر